Hírek

Elkötelezetten a sport mellett is

A fóti PHOENIX Sportcsarnok és a férfi NB1/B piros csoportban játszó fóti kosárcsapat támogatója lett a HelloParks. A társaság fontosnak tartja nemcsak a jó kapcsolat fenntartását, de a helyi közösségi élet erősítését is.

A HelloParks örömmel és elkötelezetten támogatja a helyi közösséget, különös hangsúlyt fektetve az olyan tevékenységekre, mint a sport. A PHOENIX Sportcsarnok és a HelloParks közös erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy közelebb hozzák a fóti lakosokat egymáshoz, és támogassák a helyi sportéletet, különösen a fiatalok körében.

A fóti PHOENIX Sportcsarnok számos eseménynek adott már otthont, hozzájárulva ezzel a fejlődéshez, a szórakozáshoz és a minőségi időtöltéshez minden korosztály számára. A korábban már szalagavató rendezvényeknek, fesztiváloknak és különböző sportversenyeknek helyszínt biztosító csarnok és a PHOENIX-MT Fót kosárcsapat támogatásával mostantól a HelloParks is hozzájárul a fóti fiatalok sportolásához a ritmikus gimnasztikától és futballtól egészen a kosár- és kézilabda sportokig.

Tavaly elindult egy kezdeményezés a Sportcsarnok teraszán, hogy legyen egy olyan hely, ahol a szurkolók, szülők, barátok és ismerősök találkozhatnak egymással, szórakozhatnak vagy szoríthatnak csapatuknak.

Közös megállapodásunk eredményeként a HelloParks támogatja és a jövőben segíteni kívánja ezt a munkát. Így született meg az új név HelloTerasz.

A helyszín télen-nyáron zenés programok, koncertek, baráti találkozók, vagy közös meccsnézések gyakori helyszíne lesz, igazi közösségi tér a fótiak számára.

Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá Fót!